onsdag 3. juni 2009

Da er pinsa over og sommere er her

Jupp jupp. Da har vi kommet til juni, våren er over og sommeren har kommet. I alle fall ifølge kalenderen. Pinsehelga var kjempeflott, fint vært og kjempetemperaturer. Vi hadde det trivelig med hundene og bare slappet av. En liten tur på hytta ble det, måtte jo klippe gresset der.
Ble også en treningsrunde i Trondeim i pinsen. Jeg møtte Elisabeth og Lars for en liten treningsøkt. Hadde med aussiene, alle tre fikk seg en liten treningsøkt. Aron var først ute, trente litt ruta, FVF og da vi var ferdige ble det en liten apportering også.
Breeze trente mest på kontakttrening og innkomster. Greit å gjøre det så enkelt som mulig, var jo helt ny plass for henne. Har ikke trent så mye på gress og da er det ikke lett å være unghund og plutselig skal gjøre som man får beskjed om.
Chip fikk også en helt enkel runde med kontakttrening, litt lineføring og så prøvde vi litt apportering vi også.
Bilder er lagt ut på bildesiden vår :D

Chip og jeg er ferdig med lydighetskurset, nå er det bare å fortsette her hjemme. Vi har såvidt prøvd litt sportrening, noe som gikk kjempebra. Skal nok prøve oss på mer spor i løpet av sommeren. Breeze skal få prøve seg på spor hun også, tror nok det skal gå veldig bra.

Ingen kommentarer: